info@eurodom-nekretnine.hr | +385 (0) 98 602 118 | +385 (0) 98 809 791

Očaravajuća vikendica sa panoramskim pogledom u Zagorju!

0
€60.000,00

Očaravajuća vikendica sa panoramskim pogledom u Zagorju!

Prodaje se oaza mira i opuštanja u srcu Hrvatskog Zagorja - prekrasna kuća za odmor smještena u Desiniću, na vrhu brežuljka s fascinantnim panoramskim pogledom. Ova idilična lokacija okružena je uređenim vikendicama, stvarajući savršeni ambijent za bijeg iz gradske vreve.

Kuća za odmor smještena je na kosoj parceli pravilnog oblika od 1600 m2, tlocrtna površina kuće iznosi 20m2, sa još toliko prostora u potkrovlju, u potpunosti natkrivenom terasom i tavanom iznad terase.

  1. Lokacija iz snova: Kuća za odmor u Desiniću, smještena na vrhu brežuljka, pruža spektakularan panoramski pogled na Strahinjčicu, Ivanščicu, Medvednicu i Sloveniju.
  2. Očaravajuća gradnja: Građena od kamena, drveta i cigle, vikendica odiše tradicijom. Drvena stolarija, ručno izrađena, dodaje šarm, dok peć na drva u prizemlju stvara ugodnu atmosferu.
  3. Uređen vrt i voćnjak: Kosu parcelu oblikovanu dimenzijama 40 x 40 m krasi njegovani obiteljski voćnjak s oko 40 stabala voća raznih sorti. Voćnjak nudi raznovrsnost voća tijekom cijele godine, od trešanja u svibnju do zimskih sorti jabuka.
  4. Ograđen teren za privatnost: Zelenom plastificiranom žičanom ogradom teren je ograđen, pružajući osjećaj privatnosti. Ulazak je moguć s gornje ili donje strane, a pristup je kontroliran.
  5. Blizina izletišta Stara lipa: Vikendica se nalazi samo nekoliko metara od izletišta Stara lipa, zaštićenog spomenika parkovne arhitekture s klupama i kapelicom, privlačeći turiste i planinare.
  6. Turistički potencijal: Zemljište je trenutno poljoprivredne namjene, ali s prenamjenom u građevinsko zemljište u tijeku. Ova nekretnina pruža izvanredan turistički potencijal, idealna za izgradnju dodatnih vikendica ili kao obiteljsko imanje udaljeno sat vremena vožnje od Zagreba.
  7. Udobnost i toplina: Prostrana kuhinja s blagovaonicom, kupaonica u prizemlju, te udobna soba u potkrovlju čine ovu kuću savršenim mjestom za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa.

Ova nekretnina predstavlja priliku za stvaranje vlastitog rajskog kutka u srcu prekrasnog Zagorja, kombinirajući tradiciju, udobnost i blizinu prirode.

 

Za više informacija ili obilazak nekretnine obratite nam se sa povjerenjem,

 

Ema Gorup
Asistent u posredovanju
+385 98 809 791
info@eurodom-nekretnine.hr
www.eurodom-nekretnine.hr

 

Detalji

Lokacija
Zagorje, Desinić
Cijena
60000
Transakcija
Prodaja
Vrsta nekretnine
Kuća
Površina
40
Broj soba
2
Broj kupaonica
1

Map

Pošaljite upit