info@eurodom-nekretnine.hr | +385 (0) 98 602 118 | +385 (0) 98 809 791

Prodaja povijesne nekretnine u Novim Dvorima Klanječkim

1
€50.000,00

Prodaja povijesne nekretnine u Novim Dvorima Klanječkim

Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za ulazak u povijest i oblikovanje budućnosti. Na prodaju je nekadašnja zgrada upravitelja imanja, smještena u srcu Novih Dvora Klanječkih, sjeverno od žitnice i dvorca. Ova impozantna katnica s dvostrešnim krovom očarava svojom arhitekturom, koja seže unatrag u vremena prošla, te trijemom u središnjem dijelu prizemlja koji formira tri arkadna otvora.

Iako trenutno napuštena i s dijelom urušenog krova, ova zgrada odiše potencijalom. Na krajnjem istočnom dijelu primjećuju se tragovi započete obnove, otvarajući mogućnosti za transformaciju u jedinstveni dom ili poslovni prostor. Dvorište pred južnim pročeljem krase tradicionalna česma za vodu, dodajući dodatni šarm ovom izuzetnom mjestu.

Parcela koja okružuje zgradu ima lijep kvadratični oblik i blagi nagib te je ograđena, pružajući osjećaj privatnosti i sigurnosti. Zahvaljujući živoj ogradi uz cestu, ovo je mirna oaza za uživanje, idealna za one koji traže svoj čarobni kutak u miru i ugodi Hrvatskog zagorja.

Lokacija je još jedna od prednosti ove nekretnine - smještena je na manje od pola sata vožnje od Zagreba, pružajući spoj udobnosti urbanog života s ljepotom ruralnog okruženja.

Ova nekretnina nosi u sebi bogatu povijest i priču, čineći je idealnim izborom za one koji cijene povijesnu važnost i žele postati dio nečeg posebnog. Pruža puno mogućnosti za kreativne umove koji bi vratili život u ove zidine i oblikovali ih u nešto novo i inspirativno.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ove jedinstvene nekretnine koja čeka svoj novi početak. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i zakazali razgledavanje.

 

Branimir Jelić
Agent s licencom
+385 98 602 118
info@eurodom-nekretnine.hr
www.eurodom-nekretnine.hr

Detalji

Lokacija
Novi Dvori Klanječki
Cijena
50000
Transakcija
Prodaja
Površina
1806

Map

Pošaljite upit