info@eurodom-nekretnine.hr | +385 (0) 98 602 118 | +385 (0) 98 809 791

O nama

Mi smo stručni licencirani agenti sa višegodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretninama.

Naša agencija pruža sveobuhvatne usluge i podršku klijentima u procesu kupovine, prodaje ili iznajmljivanja nekretnina.

Čime se bavi Eurodom agencija ?

Kao posrednici, vodimo brigu o svakom koraku procesa prodaje, kupovine ili iznajmljivanja nekretnina. Održavamo otvoren i transparentan dijalog s našim klijentima, slušamo njihove potrebe i ciljeve te ih savjetujemo o najboljim pristupima za postizanje željenih rezultata.

Imamo detaljno znanje o lokalnim propisima, trendovima tržišta i cijenama nekretnina. Naš cilj je pružiti klijentima najbolju moguću uslugu, istovremeno štiteći njihove interese i osiguravajući uspješan ishod transakcije.

Kupovina nekretnina

Kupovina novog doma jedan je od najvažnijih koraka u vašem životu i prirodno je da imate dvojbe - tu smo za sva vaša pitanja !

Prodaja nekretnina

Stanje na tržištu, potražnja i lokacija nekretnine najviše će utjecati na duljinu vremena koje nekretnina provede na tržištu - prepustite taj stresan period profesionalcima !

Najam nekretnina

U potrazi ste za fleksbilnim i kratkoročnim riješenjem ? U tom slučaju, najam nekretnine je pravi odabir za vas !

Kako vam možemo pomoći ?

Naši agenti su stručni i posvećeni pružanju najvišeg nivoa usluge kako bi vam pomogli u svakom koraku kupovine doma. Naša mreža kontakata u industriji nekretnina omogućuje nam pristup širokom rasponu potencijalnih kupaca, prodavatelja i najmoprimaca. Koristimo napredne marketinške strategije kako bismo postigli najveću vidljivost za nekretnine koje zastupamo. Također koristimo profesionalnu fotografiju, virtualne ture i druge alate kako bismo predstavili nekretnine na najatraktivniji način.

Uz naše iskustvo i stručnost, posjedujemo i vještine pregovaranja koje su ključne za postizanje najboljih uvjeta za naše klijente. Tijekom cijelog procesa, osiguravamo da su svi pravni aspekti pažljivo razmotreni i ispunjeni, čime se osigurava sigurnost i zaštita interesa naših klijenata.

Kada se odlučite za suradnju s nama, naši agenti će raditi s vama kako bi razumjeli vaše potrebe, preferencije i budžet. Na temelju tih informacija, pružit ćemo vam personalizirane prijedloge nekretnina koje odgovaraju vašim kriterijima. Pomoći ćemo vam da pregledate dostupne opcije i organiziramo razgledavanja nekretnina koje vas zanimaju.
Jednom kada pronađete nekretninu koja vam se sviđa, naši agenti će vam pružiti informacije o njezinim financijskim i pravnim aspektima kako biste mogli donijeti informiranu odluku. Ako vam je potrebna financijska podrška, možemo vam pružiti savjete o hipotekarnim kreditima i drugim mogućnostima financiranja.
Kada započnete pregovore s prodavateljem, naši agenti će biti tu da vas zastupaju i zaštite vaše interese. S našim iskustvom u pregovaranju, cilj nam je postići najbolju cijenu za vas, uzimajući u obzir tržišne uvjete i vaše prioritete.
Tijekom cijelog procesa kupnje, naši agenti će vam pružiti profesionalnu podršku i savjete.
Biti ćemo uz vas kako biste se osjećali sigurno i informirano tijekom cijelog procesa. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate pomoć u vezi s nekretninama, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se suradnji s vama i pružanju podrške u vašim potrebama u prometu nekretninama.

MISIJA

Naša misija je pružiti visokokvalitetnu uslugu transparentno i profesionalno, koja zadovoljava potrebe naših klijenata. Sa stručnim znanjem, iskustvom i predanošću, uvjereni smo da možemo ostvariti najbolje rezultate za sve naše klijente u prometu nekretninama.

CILJ

Naš cilj je olakšati vam proces kupnje nekretnine i osigurati da pronađete dom koji vam savršeno odgovara. Veselimo se suradnji s vama i pomažemo vam ostvariti vaše snove o vlastitom domu.

VIZIJA

Kvalitetnim i transparentim odnosom s klijentima, bogatom mrežom kontakata u industriji prometovanja nekretninama i štiteći klijentove interese stvaranjem najboljih mogućih uvjeta postati najomiljeniji odabir na tržištu prometa nekretninama.